Bitkileri Az sulamak mı? Çok sulamak mı?

Hala otomatik sulama sisteminiz yoksa, tatil dönüşü veya bahçenizle az ilgilendiğiniz bir dönem sonrası kaybedeceğiniz bitkilerinizi korumaya erkenden karar verebilirsiniz.

Bitkilerinizin mevsimlere ve hava durumuna göre ideal miktarda sulanarak size daha çok çiçek vermesini, daha yeşil ve parlak yapraklara sahip olmasını istemez misiniz?

O halde otomatik sulama sistemine geçerek, sulama yapmak yerine boşta kalan vaktinizi arkadaşlarınıza veya hobilerinize ayırabilirsiniz.

Otomatik Sulama Sistemi Nasıl Yapılmalıdır?

Bahçenizin şekline, suyun basıncına, bitkilerinizin özelliğine göre belirlenen springler ile bahçenizin ideal zamanda ideal miktarda sulanmasını sağlamalıdır.

Otomatik Sulama Sistemi Fiyatı Nedir?

Bahçenizle ilgili hayaller kurmaya başlarken muhakkak ‘Kendi bahçemi kendim sulayacağım’ diye de düşünmüşsünüzdür. Peki sorumluluklarınızın ağırlaştığı veya evde olmadığınız günlerde güvendiğiniz kişiler sizin kadar iyi bakabilecek mi?

Değerli bitkileriniz kurumaya başladığında keşke sulama sistemi yaptırsaydım dememek için, önceden karar vermek ve bahçenizi ilk yaptırırken planlamak en doğrusu olacaktır. Ama bitkilerinizi kaybetmeye devam etmektense sonradan sulama sistemi yaptırmak en doğru seçim olacaktır.

Peyzaj düzenlemesindeki masrafları alt alta yazarken gözünüze çarpan otomatik sulama sisteminin bedelini bir defa ödeyerek zamanınızın ve sevdiğiniz bitkilerin size kalmasını sağlayabilirsiniz. Kazanacaklarınızı düşündüğünüzde otomatik sulama sistemine geçmenin tam zamanı.

Konuşmayı Başlat
Yardım İstermisiniz?
Merhaba,
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?